اولین دستگاه سی تی آنژیوگرافی در قم امروز با حضور مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور به چرخه درمان استان اضافه شد.
به گزارش درمانا، در مراسمی با حضور آیتالله اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور، نخستین دستگاه سی تی آنژیوگرافی استان در بیمارستان حضرت ولی عصر (عج) قم راه اندازی شد.
مهدی مصری، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در این مراسم، گفت: این دستگاه به منظور توسعه و تکمیل تجهیزات بیمارستانی و ارائه خدمات به بیماران و از طریق هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت خریداری شده است که تمامی خدمات ارائه شده به بیماران را با تعرفه دولتی انجام خواهد داد.
وی گفت: این دستگاه یکی از بروزترین دستگاههای سی تی آنژیوگرافی در سطح کشور است که به روش غیر تهاجمی میتواند برای تصویربرداری از عروق شریانی و وریدی بدن بیماران استفاده شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم خرید تجهزات نوین درمانی و نصب آن در مراکز درمانی را از اقدامات ویژه دولت سیزدهم در حوزه بهداشت و درمان برشمرد که مردم امروز از خدمات آن استفاده میکنند.
وی افزایش سرانه تختهای بیمارستانی در استان را در راستای ارائه خدمات مطلوب درمانی ضروری عنوان کرد و گفت: تا رسیدن به حد مطلوب 750 تخت بیمارستانی دیگر در قم نیاز داریم.
آیت الله اعرافی مدیر حوزههای علمیه سراسر کشور هم در این مراسم با اشاره به ارتباط پیوسته و کهن اسلام و ایران با علم و دانش و پزشکی گفت: از افتخارات ایران از دیرباز تاکنون حرکت به سمت فتح قلههای علم و دانش بهویژه علم پزشکی است.
مدیر حوزه های علمیه کشور با تاکید براینکه نباید به دستاوردهای پزشکی در کشور قانع بود و اکتفا کرد، افزود: ایران باید همواره پرچمدار مرزهای علم و فناوری و در حوزه دانش پزشکی پیشتاز باشد.
دستگاه سی تی آنژیوگرافی قم، دومین دستگاه مدل خود با تکنولوژی بالا در ایران است که با راه اندازی آن، مشکل بسیاری از بیماران رفع خواهد شد.
این دستگاه به عنوان یک دستگاه آنژیوگرافی غیرتهاجی به شمار میرود که میتواند در راستای رفع انسداد رگ و عروق تمامی اندامهای بدن، اقدام کند.
سرعت عمل در ارائه خدمات به بیماران از ویژگی های بارز دستگاه سی تی آنژیوگرافی به شمار میرود که کل فرایند آماده سازی بیمار و ارائه خدمات در 15 دقیقه انجام خواهد شد.
این دستگاه از محل اعتبارات هیئت امنا صرفه جویی ارزی خریداری شده است که تمامی خدمات ارائه شده به بیماران را با تعرفه دولتی انجام خواهد داد.