مجمع انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان تجهیزات و ملزومات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی و دارویی (AMEDAL) در تاریخ اول بهمن ماه ۱۴۰۳ با حضور حدود ۱۰۰ عضو برگزار شد و اعضای جدید هیات مدیره این تشکل مشخص شدند.
به گزارش خبرنگار درمانا، عباس مه رئیس مجمع AMEDAL گفت: شنیدم که تعدادی از شرکتها به دلیل مشکلات از صنف تجهیزات پزشکی خارج شدهاند. امیدوارم من هم بتوانم راهی پیدا کنم که از این صنف خارج شوم! زمانی داشتن کارخانه تجهیزات پزشکی در این کشور اجر و قرب داشت اما الان اگر بگویی کارخانه دارم قشنگ به ما نگاه نمیکنند! فقط گویا خدا را ما وسیلهای قرار داده تا روزی عدهای را به آنها برسانیم که باید قدر این فرصت را بدانیم. از نظر من اولویت اول انجمن باید پیگیری مطالبات باشد چون تا پول نباشد شرکتها رمق و انگیزهای برای کار و تولید نخواهند داشت.
همچنین مریم قاسمی دبیر انجمن گزارش عملکرد هیات مدیره فعلی AMEDAL (دوره دوازدهم ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳) را ارائه کرد که برخی از مهمترین موارد آن به شرح زیرند:
-برگزاری ۸۲ جلسه هیات
-برگزاری ۲۳۰ جلسه برونسازمانی
-امضای تفاهمنامه برگزاری پنج ساله نمایشگاه ایران مِد
-افتتاح شوروم دائمی تجهیزات پزشکی
-برگزاری پاویون انجمن در نمایشگاههای آلمان و روسیه
-دیدار با رهبری
-ثبت تعاونی تولیدکنندگان
قاسمی همچنین گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۰ با چالشهایی برگزار و منجر به این شد که به سمت برگزاری نمایشگاه ایران مِد برویم که تفاهمنامه برگزاری پنج ساله آن در شهرآفتاب امضا شد. پیشنهاد میشود انجمن ارتباط خود را با رسانههای تخصصی حوزه تجهیزات پزشکی تقویت کند. انجمن به اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران الحاق شده و تنها برخی کارهای حقوقی جزئی در این زمینه باقی مانده است.
همچنین محمدرضا ضیائی خزانهدار و عضو هیات مدیره AMEDAL در مجمع این انجمن گفت: انجمن ۴۱۵ عضو دارد که از این تعداد ۳۵۶ عضو فعال هستند. ۴۵ عضو بیش از ۵ سال بدهی حق عضویت معوق دارند و ۱۲ عضو هم به دلایل مختلف غیرفعال شدهاند. برای مجمع امروز هم ۱۷۱ شرکت با پرداخت حق عضویت واجد شرایط حضور در مجمع بودند. موضوع "صنعت سلامت" کاملا تعیین تکلیف شده و هیچگونه ابهامی در این زمینه باقی نمانده است.
مصطفی ریاحی بازرس اصلی AMEDAL هم در مجمع این انجمن گفت: شرکت تعاونی انجمن بعد از مجمع، فعالیت خود را آغاز میکند و مهمترین فعالیت و وظیفه آن تامین مواد اولیه موردنیاز اعضای انجمن خواهد بود. انجمن ۴۹ درصد سهام شرکت تعاونی و اعضای انجمن ۵۱ درصد سهام آن را در اختیار دارند.
وی افزود: با وجود موافقت و تلاش انجمن، متاسفانه اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی ایران با انحلال قطعی شرکت "صنعت سلامت" مخالف است و تمایل دارد که این غده چرکین مانند استخوان لای زخم بماند تا هر بار خواست این موضوع را مطرح و انجمن را دچار تنش کند.
در ادامه تعدادی از اعضای انجمن نقطه نظرات، سوالات و انتقادات خود را مطرح کردند. از جمله مجید چگینی مدیرعامل شرکت بینالمللی تراست و جزو اعضای هیات موسس AMEDAL گفت: برای نخستین بار در ایران، شرکتی نشان CE اروپا را دریافت کرد اما انجمن هیچ تقدیر و تشکری از آن شرکت نکرد درحالیکه شرکتهای بسیاری برای گرفتن این نشان تلاش میکنند اما موفق نمیشوند. من توصیه میکنم که انجمن این کار را در قبال دیگر اعضای خود نکند.
در انتها انتخابات برگزار و نتیجه به شرح زیر اعلام شد: