در پی مصاحبه اخیر سیدسجاد رضوی معاون درمان وزارت بهداشت درباره "درمان رایگان مصدومان ترافیکی در مراکز دولتی" سوالاتی وجود دارند که به شرح زیرند.
به گزارش خبرنگار درمانا، درمان رایگان مصدومان ترافیکی در مراکز دولتی از ۱۳۸۴ وجود داشته است و موضوع جدیدی نیست.
- سوال اینجاست که از ابتدای کرونا تاکنون چند هزار میلیارد تومان از محل بیمه شخص ثالث، سرنشین و مازاد به حساب وزارت بهداشت واریز شده است؟
- آیا این واریزیها صرفا در جهت درمان مصدومین سوانح و حوادث ترافیکی بکار گرفته شده است؟
- میزان مطالبات شرکتهای تجهیزات پزشکی مصرفی، مطالبات پرسنلی و به ویژه پزشکان و کادر شاغل در بیمارستانهای تروما بابت ارائه خدمت به مصدومان ترافیکی چند صد میلیارد تومان است؟
- آیا وزارت بهداشت با تمام بیمارستانهای کشور به ویژه بیمارستانهای نظامی، خیریه و خصوصی علیرغم دریافت کامل اعتبارات، تسویه حساب کرده است؟
- آیا قانون درمان رایگان مصدومین ترافیکی امروز در کشور به طور صددرصد اجرا میشود؟
- اسناد مصدومین سوانح و حوادث ترافیکی در برابر تهدیدهای احتمالی مانند درج کد و کای اشتباه، هزینههای اضافی پاراکلینیک و کلینیک و همچنین اقلام و لوازم مصرفی پزشکی توسط کدام سازمان بررسی و تائید میشوند؟
به نظر میرسد قبل از اینکه شما این موضوع را که از سال ۱۳۸۴ در کشور حاکم است به دولت چهاردهم بچسبانید، باید ابتدا وضعیت موجود را بررسی و سپس مصاحبه کنید.
به نظر میرسد فرمایشات شما چندان درست نیست. لطفا حوزه درمان را واکاوی کنید.
در همین حال بررسیها نشان میدهد که فقط یکی از شرکتهای ارتوپدی بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از محل درمان مصدومین سوانح ترافیکی طلبکار بوده و ماههاست که این طلب که صرفا هم مربوط به ۱۴۰۲ است، پرداخت نشده.
از سوی دیگر گفته میشود که امسال ۶ همت اعتبار بابت درمان رایگان مصدومین سوانح ترافیکی به وزارت بهداشت داده شده که از این رقم ۲ همت به خرید آمبولانس اختصاص یافته است!