مدیر آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مجهز شدن این آزمایشگاه به دستگاه کروماتوگرافی گازی پیشرفته جهت بررسی کیفیت مواد غذایی خبر داد.
به گزارش درمانا، دکتر عاطفه صحرایی روز شنبه اظهار کرد: آزمایشگاه غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تضمین سلامت مواد غذایی تولید شده به دستگاه کروماتوگرافی گازی جهت اندازه گیری ساختار کامل اسیدهای چرب مواد غذایی و خوراکی مجهز شد.
وی افزود: باتوجه به صنعتی شدن ممکن است بعضی از مواد غذایی دارای آلودگی هایی باشند، این دستگاه کمک میکند تا باقیمانده سموم کشاورزی و آفت کشها در مواد غذایی، مواد آرایشی و بهداشتی قابل تشخیص باشد.
مدیر آزمایشگاههای کنترل غذا و داروی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بیان کرد: دستگاه کروماتوگرافی گازی(Gas Choromatography) توسط بانک جهانی تحویل آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه شده که جهت ارتقاء عملکرد و ارائه خدمات بیشتر به مردم سیستان و بلوچستان برای توسعه و صیانت و حفظ سلامت آنان مثمر ثمر خواهد بود.
وی استفاده از روش کروماتوگرافی گازی روشی دقیق و مناسب جهت اندازه گیری پروفایل کامل اسید های چرب مواد غذایی است و منجر به افزایش سرعت و بالا بردن کیفیت آنالیز مواد غذایی میشود.
صحرایی ادامه داد: این دستگاه کروماتوگرافی که مجهز به سیستم Head space است قابلیت انجام آزمون اسیدهای چرب سیس و ترانس و استرول های گیاهی بر روی نمونههای روغن و لبنیات را دارا است.