استارتآپ آمریکایی پرینوو (Prenuvo) که در حوزه پیشگیری از بیماریها فعالیت میکند، یک فناوری اسکن امآرآی تمام بدن را ارائه کرده که مدعی است میتواند به تشخیص زودهنگام بیش از ۵۰۰ نوع بیماری و سرطان کمک کند.
خط تولید محصول «پلاک آناتومیکال و اسپاین» مورد استفاده در پروتز و جراحیهای ارتوپدی روز پنجشنبه با حضور رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در شرکت دانشبنیان واقع در شهرک صنعتی توس مشهد بهرهبرداری شد.
بافی کوت به عنوان روشی نوین برای تهیه پلاکت در دنیا در حال انجام است. سازمان انتقال خون مناقصهای برای خرید کیسههای بافی کوت انجام داده اما شرکت برنده در این مناقصه با سازمان غذا و دارو بر سر نرخ ارز هنوز به توافق نرسیده است.
نبود تعادل در قیمت ها و تورم نه تنها معیشت مردم را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد که بر چرخه درمان هم تاثیر به سزایی داشته و بسیاری از بیماران را که توان پرداخت هزینه های درمان در بخش خصوصی را ندارند با مشکل مواجه می کند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بحرانی خواندن وضعیت تخصیص ارز برای تهیه تجهیزات پزشکی و دارویی گفت: ارز و اعتباری نیست که بتوان برای واردات استفاده کرد. اگر دولت تصمیم سریعی در این باره نگیرد، سال آینده بحران خواهیم داشت.
معاون وزیر بهداشت ترکیه گفت که ارزش بازار جهانی هوش مصنوعی در حوزه بهداشت و درمان تا ۲۰۳۰ با رشد سالانه ۴۰ درصدی از مرز ۲۰۰ میلیارد دلار خواهد گذشت و ترکیه یکی از کشورهایی است که در بازار هوش مصنوعی در حوزه بهداشت و درمان حرفهای زیادی برای گفتن خواهد داشت.
رئیس اداره تولید و ثبت ملزومات تخصصی پزشکی سازمان غذا و دارو بر ضرورت ارزیابی عملکرد دستگاههای پزشکی دست دوم تاکید کرد و گفت: استفاده از این دستگاهها بدون اطمینان از عملکرد صحیح، میتواند خطراتی جدی برای بیماران ایجاد کند.
در سالهای اخیر، افزایش بیسابقه نرخ ارز تأثیرات مخربی بر حوزههای مختلف علمی و تحقیقاتی گذاشته است. بسیاری از آزمایشگاههای تحقیقاتی و مراکز علمی که نیاز به تجهیزات، مواد شیمیایی و دستگاههای وارداتی دارند، با مشکلات جدی در تأمین منابع خود مواجه شدهاند. این وضعیت، نهتنها توسعه علمی کشور را متوقف کرده، بلکه سلامت جامعه را نیز به خطر انداخته است.
نایب رئیس کمیسیون بهداشت با انتقاد از اینکه حذف ارز ترجیحی، افزایش 7 تا 10 برابری قیمت دارو و تجهیزات و ملزومات مصرفی پزشکی را در پی دارد تاکید کرد که دارو و تجهیزات پزشکی، کالاهای ضروری و حیاتی است نه کالای لوکس بنابراین باید پشتوانه ارزی برای دارو حفظ و یک درصد ارزش افزوده و تمامی منابع قانونی سلامت تامین شود.
اقتصاد ایران در سالهای اخیر با چالشهای متعددی مواجه بوده است که پیامدهای آن مستقیم بر فعالیتهای بخش خصوصی، بهویژه در حوزه تولید و واردات کالا و تجهیزات سلامتمحور، تأثیر گذاشته است. جهشهای ارزی، مطالبات وصولنشده از مراکز دولتی و نبود ثبات ارزش پول ملی، سه چالش کلیدی هستند که توان رقابتی و پایداری فعالان اقتصادی این حوزه را بهشدت کاهش دادهاند....
نمایشگاه بینالمللی سلامت در اقلیم کردستان و عراق (MEDICO)، نخستین و بزرگترین نمایشگاه بینالمللی سلامت در شهر اربیل با شعار "آینده سلامت را کشف کنید" برگزار شد.
بیست و چهارمین دوره مِدلب خاورمیانه (Medlab Middle East)، بزرگترین رویداد علوم آزمایشگاهی در منطقه خاورمیانه از ۳ تا ۶ فوریه ۲۰۲۵ (۱۵ تا ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۳) با حضور بیش از ۸۰۰ شرکت از ۴۰ کشور در مرکز تجارت جهانی دبی برگزار شد.