جناب آقای مهندس سیدحسین صفوی ریاست محترم هیات امناء ارزی صرفهجویی در معالجه بیماران وزارت بهداشت طبق سند این قرارداد، دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان، به عنوان طرف اول و آقای شاهرخی، به عنوان طرف دوم مدعی هستند حضرتعالی دستگاهی را با ارز دولتی از طریق هیات امناء ارزی در اختیار شرکت خصوصی خانواده شاهرخی قرارداده اید.
آیا این امکان برای شرکت های خصوصی دیگر هم وجود دارد که بتوانند از هیات امناء ارزی وزارت بهداشت دستگاه با ارز دولتی خریداری کنند و مالیات و عوارض گمرکی و مابقی هزینه های قانونی در خصوص واردات تجهیزات پزشکی را پرداخت نکنند؟
آیا این امکان برای همه شرکت های خصوصی وجود دارد که به حساب هیات امناء ارزی ریال واریز کنند و با شرایط ویژه دستگاه با ارز دولتی خریداری کنند؟
جنابعالی مستحضر هستید دانشگاه برای خرید دستگاه فوق ۹۰۰ میلیون تومان وامبلاعوض به شرکت خانوادگی دکتر شاهرخی پرداخت کرده است. البته با استناد به قرارداد شماره ۱۱۷۸۵ به تاریخ ۱۳۹۸/۱۲/۲۸ قیمت دستگاه در تاریخ عقد قرارداد ۲۸۸ هزار یورو بوده است ولی ۲۷ ماه بعد که دستگاه ازهیات امناء خریداری شده در متمم قرارداد ذکر شده است ۴۶٧ هزار یورو!
لطفا درباره تغییر قیمت دستگاه و چگونگی واگذاری آن به شرکت خصوصی وابسته به سرپرست فعلی دانشگاه ع.پ هرمزگان توضیحات لازم را برای شفافیت و آگاهی افکار عمومی ارائه فرمایید.
و من الله التوفیق
عبدالرضا داوری
داوری در توضیحات تکمیلی درباره این افشاگری در ایکس نوشت: براساس تماس یک منبع مطلع در وزارت بهداشت، هیات امناء صرفه جویی ارزی آن وزارتخانه، دستگاه "اسپکت سیتی" را به صورت قانونی به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان واگذار کرده و رسید تحویل دستگاه به دانشگاه موجود است و هیچ مراوده و مکاتبه با شرکت خصوصی پژمان شاهرخی نداشته است. با استناد به این موضوع، کاملا مشخص میشود، این تخلف صرفا در دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان صورت گرفته و هیات امناء صرفه جویی ارزی و مهندس حسین صفوی هیچ نقشی در این تخلف بزرگ نداشته اند و در این رابطه، دکتر محمود حسین پور، معاون وقت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان باید پاسخگو باشند.