دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ , 23 Dec 2024
همزمان با سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) انجام شد

‌بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران مشهد به بهره‌برداری رسید

رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران گفت: دستگاهی که در این بخش به بهره‌برداری می‌رسد یکی از به روزترین دستگاه‌های تصویربرداری دنیاست که با قابلیت‌های منحصر به فرد در تشخیص و درمان بیماری‌ها بسیار موثر است.
‌بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران مشهد به بهره‌برداری رسید
به گزارش درمانا، دکتر کامران آریانا ۲ دی ماه، در مراسم بهره‌برداری از بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران مشهد که با حضور متخصصان و جمعی از خیران برگزار شد، اظهار کرد: یکی از آرزوهای ما این بود که بخش پزشکی هسته‌ای در این بیمارستان راه بیفتد و خوشبختانه با دید خوبی که خیران داشتند، یکی از بهترین سیستم‌های به روز دنیا در این مجموعه نصب شد.

آریانا خاطرنشان کرد: این سیستم علاوه بر تصویربرداری‌هایی که در زمینه پزشکی هسته‌ای انجام می‌دهد، چون مجهز به سی تی همراه است، قابلیت‌های خوبی به ما می‌دهد، یعنی در کنار تصویربرداری‌های معمول در پزشکی هسته‌ای، از تصویربرداری آناتومیک هم استفاده می‌کند که این امر در تشخیص بهتر بیماری‌ها به ما کمک خواهد کرد.

وی تصریح کرد: هزینه این دستگاه‌ها بسیار بالا است و خیران می‌توانستند با هزینه کمتر و دستگاه‌های ضعیف‌تری این بخش را راه‌اندازی کنند، اما این سیستم انتخاب شد تا در کلانشهر مشهد کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران یادآور شد: خیران همیشه معتقد هستند که هیچ بیماری در شهرمان نباید به دلیل عدم تمکن مالی در تشخیص و درمان سرگردان بماند و این کار در بیمارستان ناظران انجام می‌شود .

این پژوهشگر برتر دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: بخش پزشکی هسته‌ای در زمینه تشخیص و درمان و به خصوص درمان‌های نوین خدمات زیادی به بیماران خواهد کرد و از آنجایی که بسیاری از بیماران در شرایط اقتصادی خوبی نیستند، اینجا می‌تواند الگویی برای سایر نقاط کشور باشد که هیچ بیماری به دلیل مسائل مالی نباید حداقل در درمان دچار مشکل شود.

آریانا اظهار کرد: بخش تصویربرداری ۲ الی ۳ هفته است که به طور آزمایشی راه افتاده است، بخش درمان هم اتاق‌هایش حاضر است و امیدواریم با همت خیران آن  را هم راه‌اندازی کنیم.

وی اظهار کرد: در کل شرق کشور ۶ تخت برای بستری بیماران در بخش خصوصی داریم و راه‌اندازی بخش درمان پزشکی هسته‌ای، کمک زیادی به رفع این کمبود خواهد کرد.

نگاه ما نگاه انسانی به بیمار است

رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران با اشاره به اهمیت نگاه انسانی به توریست‌ها و بیماران کشورهای همسایه گفت:  امیدواریم ما به عنوان مرکزی که علاوه بر موضوع مالی نگاه انسانی هم به بیماران دارد الگو شویم  و سعی خواهیم کرد که این اعتماد را در بیماران سایر کشورها هم به وجود بیاوریم؛ چراکه اگر در این زمینه موفق عمل کنیم، با ما همراهی خواهند کرد.

وی خاطرنشان کرد: در سایر کشورها که بیماران برای درمان مراجعه می‌کنند، بیشتر نگاه بزینسی به بیمار است اما ما تلاش خواهیم کرد این مرکز یک مرکز نمونه باشد و بیشتر مسائل انسانی مدنظر باشد.

دکتر آریانا خاطرنشان کرد: کار دیگری  که قصد داریم به کمک خیران انجام دهیم، اهمیت دادن به بخش پژوهش است که هیچ وقت در مراکز  خصوصی به آن علاقه‌ای نشان داده نشده است ولی فکر می‌کنم اینجا و با توجه به اینکه بخش رادیوتراپی هم در همسایگی ما راه‌اندازی می‌شود، این فرصت خوبی به ما خواهد داد که بتوانیم پژوهش را هم شروع کنیم؛ چراکه خدمات ارائه شده به بیماران نتیجه  پژوهش‌هایی است که انجام شده است .

 وی تاکید کرد: آینده تشخیص و درمان به سمت  تشخیص‌های ملکولی و سلولی پیش می‌رود، درمان‌ها خیلی اختصاصی می‌شود و این باعث می‌شود که هم دقت تشخیصی ما بالا رود و هم درمان‌ها با عوارض کمتری انجام شود.

رئیس بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران گفت: در رشته انکولوژی هیچ درمانی نداریم که در عرض ۲۴ ساعت درد بیمار کنترل شود، ولی ما شاهد تجربه موفق بیماران از درمان جدید و به خصوص کنترل درد  با استفاده از پزشکی هسته‌ای هستیم که بتوانیم زندگی را برای بیمار بهتر کنیم.

دکتر آریانا اظهار کرد: سرعت پیشرفت علم بسیار بالا است، به طوری که دانشجویانی که فارغ‌التحصیل می‌شوند، یک سال بعد که مراجعه می‌کنند با درمان‌ها  و تصیربرداری‌هایی مواجه می‌شوند که واقعا جدید است، بنابراین باید با علم روز دنیا همراه باشیم.

تاخیر در زمان بهره‌برداری به دلیل بروکراسی‌های اداری

اصغر افراسیابی گرگانی مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد  نیز در این مراسم اظهار کرد: بخش پزشکی هسته‌ای بیمارستان ناظران را از سال ۱۴۰۰تکمیل کردیم  و تمام تلاشمان را به کار بردیم که بعد از ۳ سال  این بخش امروز به بهره‌برداری رسمی برسد.

وی تصریح کرد:  خیرین در این مجموعه بیش از ۸۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری کردند و امروز با همت آنها این دستگاه آماده بهره‌برداری شده و در اختیار بیماران قرار می‌گیرد.

 دکتر افراسیابی عنوان کرد: برخی از خیرین گله داشتند از اینکه چرا برای بهره‌برداری اینقدر تاخیر شده است که در جواب باید بگوییم متاسفانه بروکراسی‌های اداری خیلی دامنگیر مجموعه‌هایی که  با پرتو سروکار دارند شده است.

مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهدخاطرنشان کرد: ۱۰ ماه است که نماینده شرکت زیمنس این دستگاه را تحویل ما داده است و آماده بهره‌برداری بوده و کنتور گارانتی آن از ۱۰ ماه قبل شروع به کار کرده است اما  این دستگاه امروز در حالی به بهره‌برداری می‌رسد که تنها ۲ ماه دیگر از گارانتی آن باقی مانده است .

وی یاداور شد: اینها مسائل سنگینی بود که در  راستای بهره‌برداری از این دستگاه  داشتیم  اما به لطف مدیریت  بیمارستان و خیرین به سرانجام رسید و امروز آماده بهره‌برداری است.

دکتر سیدامیر آل داود رئیس بیمارستان ناظران مشهد ضمن تبریک سالروز  ولادت حضرت فاطمه  و با ابراز خرسندی از اینکه این بخش در چنین روزی به بهره‌برداری می‌رسد، اظهار کرد: بیمارستان ناظران با گرایش سرطان طراحی و بکارگیری شده است و امیدواریم بتوانیم  زنجیره  مجموعه خدماتی که بیمار نیاز دارد در خود بیمارستان ارائه شده و  پاسخگوی نیاز بیماران باشیم که یکی از این بخش‌ها، بخش پزشکی هسته‌ای است.

وی با بیان اینکه فعلا فقط بخش تشخیصی این مرکز به بهره‌برداری می‌رسد، افزود: این بخش در وهله اول کار تشخیصی مهمی را انجام می‌دهد و ‌در مرحله بعد کارهای درمانی را با توجه به اینکه امروزه به خصوص در حوزه درمان سرطان، استفاده از رادیو داروها توسعه پیدا کرده، انجام خواهد داد.

آل داود خاطرنشان کرد: در بخش پزشکی هسته‌ای و  معمولا هر بخشی از درمان که  با پرتو سروکار دارد، علاوه بر اینکه نیاز است مجوزهایی از خود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بگیریم از سازمان انرژی اتمی هم برای تک‌تک مراحل از ساخت دستگاه، نصب و بهره‌برداری نیاز به مجوز دارد که گرفتن  همین مجوزهای مختلف، منجر به این شد که پروسه بهره‌برداری بسیار طولانی شود، اما خوشحالیم که بالاخره امروز توفیق بهره‌برداری از آن را داریم.

 وی گفت: تلاش ما این است که تک تک بخش‌هایی که مورد نیاز بیماران سرطانی است در همین مجموعه بیمارستان ناظران هر چه کاملتر فراهم شود.

رئیس بیمارستان ناظران مشهد توضیح داد: بخش پزشکی هسته‌ای صرفا برای استفاده  بیماران سرطانی نیست و برای بیماران قلبی و بسیاری از بیماری‌های دیگر استفاده می‌شود که بسیار ی از آن خدمات را همکاران ما در این مجموعه انجام می‌دهند.

 آل داود همچنین از پیگیری برای راه‌اندازی بخش پرتو درمانی یا رادیوتراپی خبر داد و گفت: امیدواریم که در کنار مرکز انکولوژی رضا در بیمارستان ناظران هم این بخش راه‌اندازی شود تا با بهره‌گیری از  دو دستگاه بسیار مدرن رادیوتراپی  که تا به امروز در اختیارمان  نبوده است بیماران را از مراجعه به بیرون و حتی خارج از کشور بی‌نیاز کنیم.
منبع : خبرگزاری ايسنا
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده