چهارشنبه ۱۹ دی ۱۴۰۳ , 8 Jan 2025
وضعیت دستگاه MRI بیمارستان امام رضا(ع) لار در حالی نیاز به بروزرسانی دارد که بنا به بیان مسئولان و رئیس وقت دانشکده علوم پزشکی لارستان تجهیزات خریداری شده جهت بروزرسانی به لار نمی آید و نیاز است نماینده محترم مردم موضوع را پیگیری نماید.
اندر احوال بروزرسانی دستگاه MRI بیمارستان امام رضا(ع) لار
به گزارش درمانا، دغدغه های مردم و نگرانی ها از زمان بندی طولانی نوبت دهی دستگاه MRI موجود در دانشکده علوم پزشکی لارستان، باعث گردید که خبرنگار میلادلارستان موضوع را از ریاست دانشکده جویا شود (توضیح: مصاحبه قبل از تغییر ریاست دکتر سلمان پور از مسئولین در این دانشکده با وی گرفته شده است.)

دکتر سلمان پور در همین خصوص طی گفتگویی اظهار داشت: در سال ۱۴۰۱ قراردادی با هیئت امنای ارزی وزارت بهداشت در خصوص تأمین بروزرسانی دستگاه MRI مرکز آموزشی درمانی امام رضا (ع) لار منعقد گردید. این دستگاه MRI در سال ۱۳۸۸ توسط یکی از خیرین محترم خریداری شد و ساختمان آن نیز توسط خیر دیگری به نام آقای باقری ساخته و به بهره‌برداری رسید.

وی اظهار داشت: با توجه به اینکه دستگاه تمامی ماژول‌های مورد نیاز MRI را نداشت، تصمیم بر این شد که به‌روزرسانی آن انجام شده تا بتوان خدمات بیشتری به بیماران ارائه نمود. به عنوان مثال، این دستگاه ماژول کتف نداشته و زانو را با کیفیت و وضوح مناسب تصویربرداری نمی‌کند و همچنین قابلیت تصویربرداری از قسمت‌های مختلف دیگر مانند کلیه را نیز ندارد.

سلمان پور با بیان اینکه طبق قرارداد هیئت امنای ارزی که مبلغ آن تقریباً ۲٫۷ میلیارد تومان بود، ۵۰ درصد مبلغ معادل یک میلیارد و سیصد و پنجاه میلیون تومان در مرداد ماه همان سال به هیئت امنای ارزی پرداخت شد افزود: مقرر گردید مابقی مبلغ طبق قرارداد بعد از به‌روزرسانی به حساب مربوطه واریز شود.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان ادامه داد: در این بین، با توجه به اینکه سطح هلیوم دستگاه نیز پایین بود، مقداری هلیوم تزریق شد که خیر محترم که دستگاه را خریداری کرده بود، متقبل شد که مبلغ مربوطه را پرداخت کند. این مبلغ نیز حدود ۳۳۰ میلیون تومان برآورد گردید. خیر مذکور همچنین متعهد شد که پس از به‌روزرسانی کل مبلغ قرارداد را که حدود ۲٫۷ میلیارد تومان بود، پرداخت نماید.

وی با بیان اینکه مدت قرارداد یک ساله بوده و یعنی قراردادی که در سال ۱۴۰۰ بسته شد باید در تابستان ۱۴۰۱ به‌روزرسانی می‌شد که این امر محقق نگردید افزود: با پیگیری‌های صورت گرفته و سفر مسئولین دانشکده علوم پزشکی لارستان به تهران، جلسه‌ای با شرکت مربوطه و نمایندگی جنرال الکتریک در ایران برگزار گردید که در این جلسه مقرر شد تا پایان اسفند ۱۴۰۱ نامه ای کتبی از طرف شرکت دریافت گردد تا روند بروزرسانی دستگاه جدی تر دنبال گردد؛ اما این امر محقق نشد و دوباره نامه‌ای ارسال شد مبنی بر اینکه فروردین ۱۴۰۲ این دستگاه باید برای به‌روزرسانی آماده گردد.

سلمان پور بیان داشت: پیگیری ها از معاونت درمان وزارتخانه بهداشت (دکتر فروزان فر، مهندس کاشفی و مهندس صفوی ) مجددا نیز دنبال گردید ولی در ادامه و در خرداد و تیرماه ۱۴۰۳ اعلام گردید که با توجه به تغییر ارز و تایید آن در هیات وزیران، هیات امنای ارزی متممی به قرارداد زده و مبلغ ۲۳٫۹۹ میلیارد تومان برآورد اولیه جدید شده و ۲۵ % اولیه قرارداد معادل حدود ۶-۷ میلیارد نیز مطالبه گردید.

وی ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته توسط نماینده مردم، ریاست و مسئولین دانشکده و رفت و آمدها به تهران، بالاخره طی جلسه ای در آبان ماه جاری در دفتر دکتر موهبتی معاون توسعه مدیریت منابع وزارت بهداشت با پیگیری های نماینده مردم مقرر شد شانزده میلیارد تومان از این مبلغ قرارداد توسط وزارت و مابقی توسط علوم پزشکی لارستان تامین شود. از سوی دیگر و با توجه به اینکه جلسه مذکور در حضور نماینده مردم در مجلس برگزار شده بود، مقرر گردید که مسئولین وزارت بهداشت پاسخ لازم و مکاتبات خود را با نماینده مردم دنبال نمایند.

این مقام مسئول با اعلام اینکه در تاریخ ۶/۹/۱۴۰۳ نامه ای از سوی دکتر خاتمی معاون امور مجلس وزارت بهداشت به دفتر نماینده ارسال شده بیان داشت: در آن نامه ضمن اولویت قرار گرفتن خرید (و نه بروزرسانی) دستگاه ام آر آی برای مرکز آموزش درمانی لارستان، بیان گردید که مبلغ ۶۰ میلیارد تومان پس از تخصیص ارز و بودجه و برگزاری مناقصه و خرید دستگاه اعتبار مورد نیاز بوده و سپس دستگاه به لار تحویل داده خواهد شد. با این اوصاف و احتمالا بکارگیری شیوه مذکور، احتمالا تامین دستگاه و استفاده از آن به حدود ۲ الی ۳ سال آتی موکول خواهد شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی لارستان اظهار داشت: نکته حائز اهمیت اینکه دستگاه به روزرسانی شده و متعلقات و تجهیزاتش به نام لار خریداری شده و در حال حاضر در گمرک شهریار موجود می باشد لذا با توجه به اینکه دستگاه خریداری شده موجود بوده و به اسم لار نیز خریداری شده نیاز به صرف هزینه ۶۰ میلیاردی و … نخواهد بود. بر همین اساس اگر از مبلغ ۲۳٫۹۹ میلیارد تومان ، مبلغ ۱۶ میلیارد تومان و مابقی اعتبار علوم پزشکی لارستان محقق شود، دستگاه به لار خواهد آمد.

وی در پایان بیان داشت : متاسفانه در حال حاضر مردمی که واقعا گرفتار و درگیر هستند به صورت روزانه جهت استفاده از دستگاه مراجعه می نمایند ولی علاوه بر اینکه نوبت دهی ها حداقل چهل روزه هست، دستگاه نیز کیفیت چندانی نداشته و نیاز است مقوله بروزرسانی سریعتر دنبال گردد تا مشکلات مردم تا حدی مرتفع گردد.

وی از نماینده مردم خواست تا این مهم را در اولویت کاری خویش قرار دهد.
منبع : میلاد لارستان
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


آخرین عناوین
شرکت های برگزیده