رئیس و اعضای کنگره پریودنتولوژی، در خصوص بیماری های لثه، کاشت ایمپلنت و تصورات نادرست زنان از خرابی دندانها در بارداری، توضیحاتی دادند.
به گزارش درمانا، نسرین اصفهانی زاده استاد تمام بخش جراحی لثه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی واحد تهران، روز چهارشنبه در حاشیه بیست و سومین کنگره پریودنتولوژی ایران در هتل المپیک تهران، گفت: در این کنگره، پنل ها و سخنرانیهای متعددی در ارتباط با بیماریهای لثه و…، ارائه میشود.
رئیس کنگره افزود: تم کنگره ما، توجه به رویکردهای نوین در رشته پریودنتولوژی و ایمپلنتهای دندانی است.
اصفهانی زاده ادامه داد: بعد از پوسیدگی، بیماریهای لثه از شایعترین بیماری دهان و دندان است.
رئیس کنگره افزود: هدف اول ما حفاظت از دندانهای طبیعی است و متخصص لثه سعی میکند سلامت دندانها را حفظ کند و ایمپلنت در اولویت بعدی قرار دارد.
اصفهانی زاده گفت: ایمپلنت درمان بسیار مؤثری است، اما به شرط اینکه درست کار بشود اولویت بر متخصصین لثه است.
وی افزود: متأسفانه شرکتها، یک دوره کوتاه برگزار میکنند و دندانپزشکان عمومی به حوزه ایمپلنت ورود میکنند.
اصفهانی زاده گفت: البته هیچ ممنوعیتی برای ایمپلنت توسط دندانپزشکان عمومی وجود ندارد، اما در صورت شکایت، باید پاسخگو باشند.
در ادامه، محمود قاسمی متخصص بیماریهای لثه و دبیر اجرایی کنگره اظهار داشت: ایمپلنت در یک دوره ۵ ماهه انجام میشود و موضوع ایمپلنت قسطی به همین شکل است که در این مدت از بیمار دریافت میشود.
وی افزود: اگر ایمپلنت درشت کار گذاشته نشود، به لثههای بیمار آسیب میزند.
قاسمی با اشاره به ادعای گارانتی در ایمپلنت، گفت: بنده مقولهای به نام گارانتی در ایمپلنت را قبول ندارم و مهم، رعایت بهداشت دهان و دندان است.
سعید سادات منصوری دبیر نمایشگاه کنگره اظهار داشت: بیش از ۸۰ شرکت در نمایشگاه کنگره حضور دارند.
فرنا سیار جراح لثه و دبیر علمی کنگره گفت: این موضوع که بارداری باعث از دست دادن دندانها میشود، اشتباه است.
وی افزود: وقتی بهداشت افراد درست رعایت شود، بیماریهای لثه را نخواهیم داشت.
سیار گفت: خانمهایی که دچار بیماریهای لثه هستند، میتوانند با مشکلات زیادی مواجه شوند و بهتر است قبل از بارداری، نسبت به چکاب دندانها اقدام کنند.