پیگیر جایگزینی تختهای فرسوده برای ایمنی پرسنل و بیماران هستیم
معاون درمان وزارت بهداشت، گفت: در حال حاضر حدود 1070 بیمارستان در کشور وجود دارد که 40 هزار تخت آنها یعنی 35 درصد تختهای موجود فرسوده است و باید جایگزین شود؛ ایمنی پرسنل و بیماران برای ما بسیار مهم است و پیگیر جایگزینی تخت های فرسوده هستیم.
به گزارش درمانا، سید سجاد رضوی، معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در جریان حضور در نشست کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه در سالهای ۷۵ و ۷۶، حدود ۷۰ درصد بیمارستانهای کشور فرسوده بود، گفت: این رقم در سالهای اخیر به ۳۵ درصد کاهش یافته اما هنوز هم نگرانکننده و بسیار بالا است
وی با تأکید بر ضرورت جایگزینی یا مقاومسازی بیمارستانهای فرسوده، افزود: حدود ۳۵ درصد بیمارستانهای کشور نیاز به بازسازی یا نوسازی دارند و حدود ۴۰ هزار تخت بیمارستانی فرسوده داریم که عدد بسیار بالایی محسوب میشود.
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: این تختها را باید به شکلی مقاومسازی کنیم که ایمنی در برابر آتشسوزی و زلزله را تأمین کنند؛ طی روزهای اخیر در نشست کمیسیون بهداشت مجلس حضور یافتیم و بحثهایی برای جذب منابع مختلف و تسریع در فرآیند ساخت و نوسازی بیمارستانها مطرح شد.
رضوی همچنین بر اهمیت بهرهبرداری بهینه از ظرفیت بیمارستانها تأکید کرد و گفت: امیدواریم با تقویت نظام ارجاع، اجرای طرح پزشک خانواده و اصلاح نظام پرداخت، نیاز به بستری کاهش یابد و یکی از راهکارهای دنیا برای کاهش بستری نیز همین روش است.
وی ادامه داد: در حال حاضر حدود 1070 بیمارستان در کشور وجود دارد که 40 هزار تخت آنها یعنی 35 درصد تخت های موجود فرسوده است و باید جایگزین شود؛ ایمنی پرسنل و بیماران برای ما بسیار مهم است و پیگیر جایگزینی تخت های فرسوده هستیم.